VAST


Denk hierbij aan een plek in onze houtwerkplaats, het kunstatelier of een langdurig plekje aan een bureau in ons “Flexpo” kantoor.

  • Een verwarmde ruimte van circa 36m² huur je voor €250,- per maand, eventueel op te delen in 2 ruimtes van circa 18m². Dit betreft een grote ruimte boven de 'woonkamer' van Het Pand.
  • Een verwarmde ruimte van circa 12m² huur je voor  €100,- per maand. Je buren zijn onder andere kunstschilders en een vintage lampenmaker.
  • Meerdere niet verwarmde flexplekken van circa 4m² huur je voor €50,- per maand. Vind je het niet erg dat het in de winter best koud kan zijn, wil je klussen, timmeren, zagen, dan is dit wellicht een oplossing voor jou. In de grote centrale hal in Het Blauwe Pand is een aantal plekken vrij gemaakt voor doeners die hun handen uit de mouwen willen steken, die mee willen draaien met de circulaire plannen van Het Blauwe Pand. 

De beschikbaarheid van ruimtes varieert en is afhankelijk van zowel het komen en gaan van bestaande huurders als het creëren van nieuwe plekken. Houd onze social media in de gaten voor updates of neem contact met ons op voor meer informatie/beschikbaarheid.

 

Heb je interesse in een ruimte, stuur dan een e-mail met motivatie en we nemen contact met je op.

 


Het Blauwe Pand

Aris van Broekweg 2

1507BB Zaandam

 

MAKEN ● DELEN ● DOORGEVEN!