VAST

Denk hierbij aan een plek in onze houtwerkplaats, een kunstatelier of een langdurig plekje aan een bureau in ons “Flexpo” kantoor.

  • Een verwarmde ruimte van circa 36m2 voor € 250,- per maand, eventueel op te delen in 2 ruimtes van circa 18m2 . Dit betreft de zogenaamde Molenkamer, een grote ruimte boven de 'woonkamer' van Het Pand.
  • Een verwarmde ruimte van circa 12m2 voor 100,- per maand. Je buren zijn onder andere kunstschilders en een vintage lampenmaker.
  • Meerdere niet verwarmde flexplekken van circa 4m2 voor € 50,- per maand. Vind je het niet erg dat het in de winter best koud kan zijn, wil je klussen, timmeren, zagen, dan is dit wellicht een oplossing voor jou. In de grote centrale hal in Het Blauwe Pand is een aantal plekken vrij gemaakt voor doeners, die hun handen uit de mouw willen steken, die mee willen draaien met de circulaire plannen van Het Blauwe Pand. 

Heb je interesse in een ruimte, stuur dan een e-mail met motivatie naar info@hetblauwepand.nl en we nemen contact met je op.

Beschikbaarheid van ruimtes varieert en is afhankelijk van zowel het komen en gaan van bestaande huurders als het creëren van nieuwe plekken. Houd onze social media in de gaten voor updates of neem contact met ons op voor meer informatie/beschikbaarheid.