DOORLOPEND


  • CREA-INLOOP 

Elke woensdagavond is er in het Blauwe Pand een Crea-inloop. Kom gezellig langs voor een kop koffie of thee, gezellig te kletsen en creatief aan de slag te gaan. Neem je eigen werkje mee waar je in groepsverband mee aan de slag gaat. 

 

Het leuke van deze inloop is dat men elkaar kan helpen met technieken, je weer op nieuwe creatieve ideeën komt en van elkaar nieuwe technieken kunt leren. 

 

Wil je breien, haken, quilten, punniken, tekenen, iets anders creatiefs of gewoon gezellig een bakkie komen doen? Je bent van harte welkom.

 

Wanneer: elke woensdagavond 19.30 - 21.30

Toegang: gratis (voor consumpties wordt een klein bedrag gerekend) 

 

knitterknockersdebreiprothese.nl
06 27 654 441

 


  • DE BUURTMAALTIJD

Een keer in de maand wordt er op vrijdag door de Blauwe Panders gegeten samen met buurtbewoners.

Wil je ook een keer mee eten met de Buurtmaaltijd? Geef je dan hier op. Je ontvangt dan de Buurtmaaltijd-mailing met daarin alle informatie. De Buurtmaaltijd bestaat uit minimaal 2 gangen.

 

Kosten: €7,50 per persoon (eventuele drankjes zijn hierbij niet inbegrepen)

 

Wil je zelf een keertje koken voor een groep van gemiddeld 20 personen dan ben je ook van harte welkom. Neem voor meer informatie contact ons op.

 


  • KLEDING EN SCHOEISEL INZAMELEN VOOR DE KLEDINGBANK ZAANSTAD

De Kledingbank Zaanstad geeft herbruikbare kleding en schoeisel aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen.

 

Steeds meer mensen in Nederland verkeren in financiële moeilijkheden, als gevolg van ziekte, overlijden van de kostwinner, echtscheiding, verslavingen, werkloosheid of een faillissement. Ze kunnen zichzelf niet meer van kleding en/of schoeisel voorzien. Dit is een van de redenen waarom de Kledingbank in Zaanstad is gestart. Op deze manier willen wij een bijdrage leveren aan de armoedebestrijding in de regio Zaanstreek-Waterland.

 

Wanneer: elke zaterdag van de maand van 11.00 - 15.00 

Waar: Het Blauwe Pand

Contactpersonen:
Gerda:  06 27 654 441

Mia: 06 14 973 600


Het Blauwe Pand

Aris van Broekweg 2

1507BB Zaandam

 

MAKEN ● DELEN ● DOORGEVEN!