EXTERN


13 & 14 april in Galerie Zaansgroen

 

Deze tentoonstelling op 13 en 14 april in Zaans Groen is van werken gemaakt door Ingrid Mac Gillavry en Marijke Habernickel.

 

Ingrid heeft tijdens haar lessen bij de Saense School voor Beeldende Kunst een prachtig 4 luik op hout gemaakt. Met een bewonderingswaardige precisie schilderde ze bloemen zoals de oude meesters dat deden: lente, zomer, herfst en winter.

 

Krachtig en kleurrijk zijn de schilderijen van Marijke Habernickel. Van klassiek tot abstract, olieverf, acryl, aquarel en onderwatertechniek. Door de diversiteit van haar technieken is deze tentoonstelling uniek.

 

Kijk op de website van Galerie Zaansgroen voor meer informatie.

 


19 t/m 22 april in Molen Het Klaverblad (op de Zaanse Schans)

 

"De natuur" van Kinga Wieczorek

 

Vorig jaar ontmoette ik Saskia Pos. Na een paar minuutjes gesprek waren we het al eens over de expositie plannen. Tijdens de Paasdagen 2019 zijn mijn werken te bewonderen in Molen het Klaverblad op de Zaanse Schans. Met de door mij uitgekozen schilderijen met als onderwerp "De natuur", kan je zien hoe ik de natuur om me heen ervaar.  Met een kopje thee of koffie stap je zo in mijn wereld.

Wees welkom!


11 & 12 mei 2019 in Galerie Zaansgroen

 

Kinga Wieczorek en Barbara Wroniszewska exposeren samen met vrouwelijke onderwerp.

 

Kinga maakt gebruik van verschillende technieken als olieverf, acryl, pastel en aquarel. Ze heeft haar tante uit Polen uitgenodigd om samen met haar te exposeren. Barbara beeld het leven uit in vele vormen van expressie.

 

Kijk op de website van Galerie Zaansgroen voor meer informatie. 

 


Het Blauwe Pand

Aris van Broekweg 2

1507BB Zaandam

 

MAKEN ● DELEN ● DOORGEVEN!