HAPPYCOMPANIE

Happycompanie is ooit opgericht vanwege het plezier wat in ogen van Clown Happy voor de jonge kinderen onvoldoende aanwezig was op de vele evenementen.

 

Clown Happy is eens groot onderzoek gaan doen. Hoe je jonge kinderen op simpele wijze, en eigenlijk ook voor mensen met een mager budget, toch iets aan kon bieden.

Sindsdien verhuurd hij zichzelf waar het ook maar nodig is met diverse diensten.

 

Naast Ballonmodelleren, is het ook mogelijk om Happycompanie in te huren voor het zetten van Airbrushtattoo’s, de leukste tijdelijke tattoo voor vele kinderen.

 

En wellicht volgen er in de toekomst nog veel meer diensten die de Happycompanie aan kan bieden. Denk eens aan het schminken en het zetten van de mooiste glimmende glittertattoo’s.

 

Maar voordat we het daarover kunnen hebben, maakt clown Happy nu de leukste ballonfiguren, vaak met de nodige humor uitgevoerd. Van Hondje tot Octopus, een mooie net niet ruikende bloem, een lawaai veroorzakend hoofddeksel, de enige echte in maat verstelbare Kees Flodder pet.. en voor de lol van de grappigste Pietje Bell streken is er de altijd grappige schietmuis. En dit alles door het gebruik van de vele meegebrachte ballonnen in meer dan 10 allermooiste kleuren…

 

Mijn facebook Edward Heijn