RAMONA ROELANS

Ik ben Ramona Roelans.

Gastvrouw en coördinator (activiteiten), stagebegeleidster en vrijwilligerscoördinator.

 

Ik woon sinds 2012 in Zaandam.

Ik heb een diploma SPW3. (kinderopvang) en ben bezig met opleiding tot life-coach.  Ook volg ik verschillende trainingen voor mijn eigen ontwikkeling.

 

Omdat ik graag als zelfstandig ondernemer aan het werk wil gaan ben ik bij Het Blauwe Pand als vrijwilliger en deels als zelfstandige begonnen. Ik voel mij betrokken bij milieuzaken/sociaal maatschappelijke problemen en zet mij in voor de kwetsbare groepen in de samenleving.

 

Mijn eigen ontwikkeling en bijdrage:

Kennis en ervaring opdoen in hoe je samen met anderen een Pand beheert en om dan daarna ook weer deze kennis door te geven aan diegenen die daarin geïnteresseerd zijn.

 

Ik ben graag onder mensen die bezig zijn met kunst en ook met hun handen mooie dingen kunnen maken. Daar geniet ik van en het geeft mij positieve energie om ook voor mijzelf iets moois te ontwikkelen.

 

Inloopkamer Nieuwe Stappen is van naam veranderd en heet nu

De Inloopkamer Samen Blauw in Actie!

 

Openingstijden: dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

 

Om zo verantwoord mogelijk en toch gezellig met elkaar te kunnen zitten is er een protocol i.v.m Covid 19.

 

  • 2 bezoekers per keer. Vrienden/vriendinnen/echtparen/verzorgers met kind
  • Wees zelf verantwoordelijk voor uw gezondheid en met de bekende voorgeschreven symptomen blijft u liever thuis.
  • Vergeet uw mondkapje niet (als we zitten mag deze af.) Ik zorg hier zelf ook voor om zo verantwoord mogelijk uw Gastvrouw te zijn.

 

Ik kijk naar mogelijkheden en niet naar problemen dus bel gerust. Koffie/thee en iets lekkers staat voor u klaar.

Als ervaringsdeskundige werk ik vrijwillig samen met De Huiskamer Het Blauwe Pand. Zie voor meer informatie www.dehuiskamerzaanstad.nl

 

Wilt u niet voor een gesloten deur staan dan graag even bellen, Ramona: 0616647385, bij geen gehoor probeer dan even ...... Het Blauwe Pand: 075-6146666.

Zie voor verder informatie bij Facebook: De Inloopkamer Samen Blauw in Actie/Ramona Roelans. Het account opent per 1 april 2021.

 

 

 

 JE  BENT  WELKOM!

 

Warme Groet, Ramona