RAMONA ROELANS

Ik ben Ramona Roelans.

Gastvrouw en coördinator (activiteiten), stagebegeleidster en vrijwilligerscoördinator.

 

Ik woon sinds 2012 in Zaandam. Ik heb een diploma SPW3. (kinderopvang) en ben bezig met opleiding tot life-coach. Ook volg ik verschillende trainingen voor mijn eigen ontwikkeling.

 

Omdat ik graag als zelfstandig ondernemer aan het werk wil gaan, ben ik bij Het Blauwe Pand als vrijwilliger en deels als zelfstandige begonnen. Ik voel mij betrokken bij milieuzaken/sociaal maatschappelijke problemen en zet mij in voor de kwetsbare groepen in de samenleving.

 

Mijn eigen ontwikkeling en bijdrage:

Kennis en ervaring opdoen in hoe je samen met anderen een Pand beheert en om dan daarna ook weer deze kennis door te geven aan diegenen die daarin geïnteresseerd zijn.

 

Ik ben graag onder mensen die bezig zijn met kunst en ook met hun handen mooie dingen kunnen maken. Daar geniet ik van en het geeft mij positieve energie om ook voor mijzelf iets moois te ontwikkelen. 

Inloopkamer Samen Blauw in Actie!

 

Openingstijden: dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

  

Ik kijk naar mogelijkheden en niet naar problemen, dus bel gerust. Koffie/thee en iets lekkers staat voor u klaar.

Als ervaringsdeskundige werk ik vrijwillig samen met Het Sociale Wijkteam van Nieuw West / GGZ. Zij organiseren een huiskamer, enkele woensdagen per kwartaal in de Zeskanter. 
Voor meer informatie zie www.dehuiskamerzaanstad.nl of bel Nieuw West 075-7271051 

 

Wilt u niet voor een gesloten deur staan dan graag even bellen, Ramona: 0616647385, bij geen gehoor probeer dan even ...... Het Blauwe Pand: 075-6146666

 

 

 JE  BENT  WELKOM!

 

Warme groet, Ramona