FEAZ biedt workshops op gebieden als bijv.: sport, muziek, dans en drama.

Stichting FEAZ heeft een divers aanbod met betrekking tot workshops en projecten. Onze workshops kunnen inpandig bij bijvoorbeeld sportscholen, buurthuizen, kinderopvang en scholen gegeven worden. FEAZ biedt workshops op gebieden als: sport, muziek, creativiteit, yoga, dans en drama.

Door middel van deze workshops leren deelnemers van alles wat, belangstelling wordt gewekt en de deelnemers kunnen zich verder gaan ontwikkelen op bepaalde gebieden.

Wij willen trots kunnen zijn op wat wij door middel van onze workshops kunnen bereiken. Zo zien wij blije kinderen die ook meer zelfvertrouwen krijgen, meer zelfstandig worden die een avontuur aandurven gaan.

Ouderen die trots zijn op wat zij kunnen en wat zij leren, maar ook de sociale contacten die zij leggen door middel van het bij elkaar komen.

Buurtbewoners leren elkaar beter begrijpen door middel van een gezamenlijk project, bijvoorbeeld mozaïeken. Een bankje voor de buurt, mooie mozaïek tegels op de flat.

FEAZ werkt met ervaren trainers, deze hebben uiteraard kennis m.b.t. hun eigen vakgebied, maar hebben ook kennis van een sociale en pedagogische aanpak.

Neem vrijblijvend contact op, ontdek jouw passie en leef!

 

Felicia Aardema

 

www.feazworkshops.com

www.facebook.com/FEAZ-Workshops-Projecten