RAMONA ROELANS

Ik ben Ramona Roelans.

Gastvrouw en coördinator (activiteiten), stagebegeleidster en vrijwilligerscoördinator.

 

Ik woon sinds 5 jaar in Zaandam.

Ik heb een diploma SPW3. (kinderopvang) en ben bezig met opleiding tot life-coach.  Ook volg ik verschillende trainingen voor mijn eigen ontwikkeling.

 

Omdat ik graag als zelfstandig ondernemer aan het werk wil gaan ben ik bij Het Blauwe Pand als vrijwilliger en deels als zelfstandige begonnen. Ik voel mij betrokken bij milieuzaken/sociaal maatschappelijke problemen en zet mij in voor de kwetsbare groepen in de samenleving.

 

Mijn eigen ontwikkeling en bijdrage:

Kennis en ervaring opdoen en samen een pand beheren om zo ook weer deze kennis door te geven aan diegenen die daarin geïnteresseerd zijn.

 

Ik ben graag onder mensen die bezig zijn met kunst en ook met hun handen mooie dingen kunnen maken. Daar geniet ik van en het geeft mij positieve energie om ook voor mijzelf iets moois te ontwikkelen.

 

DE INLOOPKAMER NIEUWE STAPPEN

 

Sinds juli 2018 heb ik het initiatief genomen om binnen Het Blauwe Pand een Inloopkamer te starten.

 

Eind juli tot november 2018 samengewerkt met Hilde Wendt. Zij is een andere richting op gegaan.  

 

Doel van de Inloopkamer:

Een plek creëren waar mensen ideeën kunnen opdoen als zij anderen positief bezig zien met kunst en hun handen zoals houtbewerking (meubels).

 

 

 

 

Een plek waar bij een kopje koffie je een luisterend oor kunt vinden voor je hulpvraag en waar je samen kunt zoeken naar nieuwe stappen om verder te gaan.

 

De Inloopkamer is voor verschillende doelgroepen:

Jong en oud, zowel gezond als zij die fysieke beperkingen hebben.

In de Inloopkamer en ook soms in de Huiskamer van Het Blauwe Pand ontvang ik een ieder met een kopje koffie/thee, een koekje en een praatje en hoop ik dat Het Blauwe Pand en De Inloopkamer een fijne plek zullen zijn om contacten te leggen.

Bij extreme kou zal ik mensen ontvangen bij een gezellig haardvuur in de Huiskamer.

 

Openingstijden zijn te vinden op de flyer die onder voorbehoud soms aangepast wordt. Maandelijks zal de flyer vernieuwd worden omdat de activiteiten die zullen plaats vinden soms vervallen bij weinig aanmeldingen.

 

Volg de aankondigingen op facebook Het Blauwe Pand en Ramona Roelans

 

Contactgegevens:

06 16 647 385

ramona2059roelans@hotmail.com

facebook: Rsmona Roelans (Ramona)