EXTERNE


23 & 24 maart in Galerie Zaansgroen

De ongekende pracht van de Zaanstreek. Met verbazing en heel veel kilometers fietsend door de Zaanstreek heeft Wim Habernickel 1000 prachtige foto’s gemaakt op diverse plaatsen. Sfeerfoto’s, verstopte of bijzondere plekken. Kortom een prachtige collectie. Een aantal van de mooiste foto's worden tentoongesteld. Tijdens de lessen aan de Saense School voor Beeldende Kunst heeft Frank Wilbrink, mede geïnspireerd door deze foto’s prachtige pen, potlood en ecoline tekeningen gemaakt, die u ook kunt bezichtigen.

 

Kijk ook op https://zaansgroen.nl/saense-school-voor-beeldende-kunst-23-24-maart-2019/


13 & 14 april in Galerie Zaansgroen

Deze tentoonstelling op 13 en 14 april in Zaans Groen is van werken gemaakt door Ingrid Mac Gillavry en Marijke Habernickel.

Ingrid heeft tijdens haar lessen bij de Saense School voor Beeldende Kunst een prachtig 4 luik op hout gemaakt. Met een bewonderingswaardige precisie schilderde ze bloemen zoals de oude meesters dat deden: lente, zomer, herfst en winter.

Krachtig en kleurrijk zijn de schilderijen van Marijke Habernickel. Van klassiek tot abstract, olieverf, acryl, aquarel en onderwatertechniek. Door de diversiteit van haar technieken is deze tentoonstelling uniek.

Kijk ook op https://zaansgroen.nl/bloemenpracht-13-14-april-2019/


11 & 12 mei 2019 in Galerie Zaansgroen

Kinga Wieczorek en Barbara Wroniszewska exposeren samen met vrouwelijke onderwerp.

 

Kinga maakt gebruik van verschillende technieken als olieverf, acryl, pastel en aquarel. Ze heeft haar tante uit Polen uitgenodigd om samen met haat te exposeren. Barbara beeldt het leven uit in vele vormen van expressie.

https://zaansgroen.nl/kinga-wieczorek-en-barbara-wroniszewska-11-12-mei-2019/