BINNENKORT


  • SNUFFELMARKT op zondag 24 maart 2019

Gezellig rondsnuffelen op de Snuffelmarkten in Het Blauwe Pand. Elke keer weer geslaagde en gezellige dagen met dank aan alle medewerkers en bezoekers.

 

Op verschillende tafels bieden de verkopers hun spullen aan. Kom snuffelen en shoppen voor leuke nieuwe of vintage kadootjes, hebbedingetjes, kleine kunstwerkjes,zelfgemaakte artikelen en nog veel meer! Naast een kop koffie, thee of een drankje met een koekje kan men tegen een kleine bijdrage genieten van een kommetje soep en allerhande lekkere hapjes.

 

Regelmatig organiseren we snuffelmarkten in Het Blauwe Pand. Wil je ook een tafel huren om je kunstwerken of spulletjes te verkopen? Neem dan contact met ons op.

 

Wanneer: zondag 24 maart

Waar: Het Blauwe Pand

Tijd: 11.00 - 16.00

Toegang: gratis

 


  • PROEVERIJTJES MET MARIJKE HABERNICKEL

Nieuwsgierig hoe Marijke Habernickel van De Saense School voor Beeldende Kunst werkt en wat er geboden wordt? Neem dan eens een Proeverijtje! Dit is een proefles van 2 uur waarin je door middel van kort oefeningen kunt ondervinden wat er in de cursussen wordt geboden. De kosten hiervoor bedragen slechts €10,- een daarvoor biedt zij een gezellige en leerrijke ervaring!

 

Bel voor een afspraak 06 168 076 59 of mail naar info@ateliermarijke.nl

 

Wanneer: 21 maart, 2 mei en 18 juli 2019

Waar: Het Blauwe Pand (flexporuimte)

Tijd: 14.00 - 16.00

Kosten: €10,- per proefles


  • SCHILDERLESSEN VOOR KLEINE GROEPEN MET KINGA WIECZOREK

Wil je leren schilderen met olieverf, acryl of inkt? Wil je je schildertechniek wat verbeteren of zoek je gewoon een plek waar je gezellig samen met anderen kunt schilderen? Gezelligheid en werken in je eigen tempo staan centraal.

 

Binnenkort start Kinga Wieczorek met het geven van schilderlessen voor kleine groepen van maximaal 6 personen. Wil jij je inschrijven of heb je nog vragen? Stuur haar dan een e-mail.

 

Wanneer: vanaf 3 april 2019 (om de week)

Waar: Het Blauwe Pand (flexporuimte)

Tijd: 18.30 - 20.30

Kosten: €10,- p.p per les (exclusief materialen)

 

wieczorek.kinga@gmail.com

https://www.kinga-wieczorek.nl/


Het Blauwe Pand

Aris van Broekweg 2

1507BB Zaandam

 

MAKEN ● DELEN ● DOORGEVEN!